De Soudal Open betekent de terugkeer van België in de DP World Tour in 2022

Mis het niet! De DP World Tour keert in 2022 met de Soudal Open terug naar België. De Soudal Open vindt plaats van 12 tot 15 mei 2022 op de Rinkven International Golf Club in Schilde, nabij Antwerpen. De prijzenpot bedraagt 2 miljoen dollar. Het tornooi wordt gespeeld over vier dagen in een 72-strokeplay met 156 spelers en een cut na de tweede ronde.

Colsaerts, Detry en Grinberg blikken vooruit

Op een persconferentie op de Rinkven International Golf Club spraken Nicolas Colsaerts, Thomas Detry en Lev Grinberg dinsdag hun ambities voor de Soudal Open 2023...

Rinkven International Golf Club

Rinkven International Golf Club – ten noorden van Antwerpen – heeft een prachtige golfbaan met 36 holes in een groene omgeving. In 2018 en 2019 streek de Europe Tour hier al eens neer, en de LETAS in 2021.

De Soudal Open zal gespeeld worden op een combinatie van de meest uitdagende holes uit de North en South Course.

Rinkven was in 2022 en 2023 gastheer voor de Soudal Open en heet ons in 2024 opnieuw welkom.

Ontdek de spelers

Het prijzengeld van het tornooi bedraagt 2 miljoen dollar. Binnen enkele weken zullen we de eerste namen bekend maken. De Soudal Open beschikt over wildcards waardoor Belgische profs en amateurs de kans krijgen om deel te nemen aan dit evenement van wereldniveau.

Tornooiformule

Het tornooi wordt gespeeld in een klassieke formule van vier dagen. De Soudal Open is een unieke kans voor golffans om de beste Europese spelers aan het werk te zien in een stijlvolle en aangename omgeving.

Informatie bezoekers

De Soudal Open is de ‘place to be’ voor golffans, hun vrienden en familie.

Plan je een bezoek?
Ontdek alle praktische informatie.

Hospitality

De Soudal Open is een premium event waar corporate en business networking elkaar kunnen ontmoeten in een vijfsterren VIP-omkadering.

Ontdek onze VIP-pakketten.