Kom relaxen of feesten in de 19th Hole Village

De 19th Hole Village van de Soudal Open is de ideale plaats om even te verpozen tijdens en na een drukke golfdag … en de place to be voor een spetterende Golf Party op zaterdag 14 mei.

Elke dag van het tornooi zwaait de 19th Hole Village zijn deuren open om 7 uur ’s ochtends. Je kan er aan de talrijke standjes terecht voor een breed aanbod aan hapjes en drankjes. En in de expo van de 19th Hole Village vind je interessante golfgerelateerde producten en diensten.

Wie zijn golfvaardigheden wil komen testen op de “Floating Green” animatie van Telenet maakt kans op een jaarabonnement op Play Sports. De niet-golfers kunnen de initiatiecursus ‘Start to Golf’ proberen. Ook je volgende golfvakantie kan je tijdens de Soudal Open plannen in de 19th Hole Village, waar ook elke dag spelers zullen langskomen voor een handtekeningensessie.

Op donderdag en vrijdag wordt de laatste bal op de Soudal Open geslagen om 19u30 en sluit de 19th Hole Village om 21u. Op zaterdag zijn de spelers klaar om 18u. Meteen daarna gaat in de 19th Hole Village een spetterende Golf Party van start, een heerlijk feestje dat tot 2 uur ’s nachts zal duren.

Zondag valt het doek over de Soudal Open 2022. In de 19th Hole Village kan je dan tot 20u toasten op de ongetwijfeld onvergetelijke eerste editie en alvast plannen smeden voor 2023.